Dokter aftrekken lul

dokter aftrekken lul

Uw vriend zou dit met zijn huisarts kunnen bespreken. Cees , Alex , Alvast bedankt Reactie infoteur , Mogelijk is het urethritis plasbuisontsteking. Urethritis wordt vaak veroorzaakt door de bacteriën die seksueel overdraagbare aandoeningen SOA veroorzaken vaak chlamydia- of gonorroebacteriën , of door de bacteriën die urineweginfecties veroorzaken zoals een blaasontsteking.

Ik heb hier een apart artikel over geschreven: Hoe dan ook, het is belangrijk dat u naar de huisarts gaat voor nader onderzoek. Ga er niet vanuit dat het 'vanzelf wel overgaat'. En zolang een SOA niet is uitgesloten, moet de u maatregelen nemen om besmetting van anderen tegen te gaan.

Manon , Soms duurt het kort maar vaak ook zijn ze erg pijnlijk en de pijn houdt aan voor enkele uren? Hij voelt zich in die periode erg rot en kan niks doen vanwege de pijn. Ik kan echter uit jullie site niet precies uitvinden wat hij heeft of wat de naam van zijn ziekte is. Misschien dat ik het via deze weg kan achterhalen. Reactie infoteur , Wat u beschrijft lijkt op priapisme.

Dit is een langdurige en vaak pijnlijke erectie die zonder seksuele prikkels ontstaat. Wanneer het langer dan drie uur duurt, wordt van 'aanhoudend' priapisme gesproken. Als de erectie langere tijd aanhoudt, kan dit leiden tot littekenvorming in het weefsel en impotentie. Daarom is het van belang dat priapisme tijdig, zeker binnen vier tot zes uur nadat de erectie in is getreden, behandeld wordt.

De behandeling van priapisme hangt af van de duur van de klachten. Uw kennis doet er verstandig aan deze klachten z. Emiel , Reactie infoteur , Mogelijk is het posthitis. Als zowel de eikel als de voorhuid preputium ontstoken zijn, spreekt men ook wel van balanoposthitis. Symptomen zijn onder meer lokale irritatie, pijnklachten, branderig gevoel en een rode huiduitslag. Maar ook een onaangename geur. Er ontstaat een soms vlekkerige en schilferachtige roodheid van de eikel met een toegenomen vochtigheid.

Het komt vaker voor bij oudere mannen en mensen met diabetes. Het kan goed worden behandeld met de juiste antimicrobiële crèmes. Deze waren eerst klein en later werden ze iets groter. Het doet geen zeer en is ook niet gevoelig. Tot op een week geleden, aan de rechter kant onder mijn plasgaatje het wel wat branderig begon te voelen als ik het aanraakte.

Daar zat ook al sinds een lange tijd een heel klein soort bloeduitstortinkje. Tijdens de seks had ik hier echter geen last van. Ik heb eens goed gekeken en het lijkt erop alsof er een hele kleine nieuwe bij is gekomen. Wat kan dit zijn?

Het was gevormd voordat ik voor het eerst seks had en bovendien zit het er dus al jaren. Ik heb ooit overwogen om het lek te prikken, maar ik was verstandig genoeg dit niet te doen.

In die leeftijd durfde ik namelijk ook niet naar de huisarts te gaan, nu wil ik dit sinds vorige week graag wel, alleen is de praktijk nu een week gesloten wegens vakantie.

Heeft u enig idee wat dit zou kunnen zijn en wat er aan te doen valt, en komt het vaker voor? Reactie infoteur , Het is van belang dat uw huisarts u onderzoekt en een anamnese bij u afneemt.

Desnoods gaat u naar de vervanger. Lennard , Balanitis is ontsteking van de eikel en de voorhuid van de penis. Mensen die onveilig vrijen kunnen ook een seksueel overdraagbare aandoening oplopen.

Laat uw huisarts ernaar kijken, om een SOA uit te sluiten en een diagnose te kunnen stellen. De behandeling die bij balanitis zal worden ingezet niet gezegd dat u dat heeft, dat is aan de huisarts om te bepalen is afhankelijk van de oorzaak. Zo kan er bij een bacteriële infectie een antibiotica worden voorgeschreven en bij candida een antischimmel-crème.

In veel gevallen volstaat een corticosteroid crème eventueel in combinatie met een lokaal antibioticum. Hygiëne is bij balanitis bijzonder belangrijk om herhaling te voorkomenr. Het opgehoopte smegma moet steeds goed worden weggehaald. Het schoonmaken van de glanspenis, de voorhuid en de groef achter de penis kan het beste onder de douche gebeuren met schoon water.

Schroom niet, maak een afspraak met de huisarts en laat hem of haar ernaar kijken. De huisarts hakt dagelijks met dat bijltje. Ed Linssen , Soms is het pijnlijk en kan ik niet klaar komen. Daarvoor heb ik nog nooit last van gehad. Reactie infoteur , Hallo Ed, Ik weet niet of u condooms gebruikt, maar er kan sprake zijn van een latex-allergie. Sommige mensen zijn overgevoelig voor rubber of latex. Bij condoomgebruik kan dat lastig zijn, want deze allergie uit zich in jeuk of een schrijnend gevoel en in sommige gevallen treedt ook overgevoeligheid op, eventueel gepaard met roodheid en zwelling.

Voor deze mensen kunnen hypo-allergene condooms uitkomst bieden. Ik raad u aan om een huisarts te bezoeken en uw klachten aan hem of haar voor te leggen. De genitaliën van de man zijn: We behandelen een aantal aandoeningen en afwijkingen van de penis. Ook bespreken we de symptomen, oorzaken en behandeling. De door ons besproken aandoeningen zijn: Iemand met deze aandoening slaagt er niet in zijn voorhuid over de kop van de penis te schuiven, met als gevolg dat de eikel niet goed gereinigd kan worden wat weer tot ontstekingen kan leiden zie Balanitis.

Volgens de Nederlandse Vereniging voor Urologie NVU is er sprake van fimosis "bij onvermogen om de voorhuid terug te trekken met balanitis of meatusstenose als gevolg". Bij een meatusstenose is de uitwendige opening van de urethra vernauwd, dat is de plasbuis die de urine uit de blaas afvoert en bij de man eindigt die aan de kop van de penis.

De symptomen en kenmerken van de aandoening zijn: Jongens onder de vijf jaar hoeven normaliter niet behandeld te worden. De aandoening gaat vaak vanzelf over, het is van voorbijgaande aard. De vernauwing komt vaak aan het licht in de pubertijd, als het tot pijnklachten en irritatie leidt.

De arts kan dan circumcisie besnijdenis adviseren: Dit is een relatief eenvoudige ingreep zonder schadelijke gevolgen. De aandoening kan het gevolg zijn van een bacteriële infectie, een allergische reactie, een seksueel oevrdraagbare aandoening SOA , of een schimmelinfectie: Candidiasis , dat is een schimmelinfectie veroorzaakt door de schimmel Candida albicans. Mannen met diabetes mellitus suikerziekte hebben meer kans op balanitis, aangezien hun urine een hoog glucose-gehalte heeft - dit stimuleert de groei van micro-organismen.

De behandeling van balanitis is afhankelijk van de oorzaak. Bij een bacteriële infectie wordt een antibiotica voorgeschreven en als balanitis wordt veroorzaakt door fimosis, dan zal besnijdenis worden aangeraden.

Het ontstaat doordat het bloed niet uit de stijve penis weg kan , waarbij het risico bestaat dat de zwellichamen van de penis schade oplopen. Priapisme ontstaat door een verminderde afvoer van het bloed via de aders of een verhoogde aanvoer van het bloed via de slagaders. Er kunnen vele oorzaken aan ten grondslag liggen, onder andere letsel aan de zenuwen die het bloedtoevoer naar de penis regelen door bloedziekten, leukemie, sikkelcelanemie.

Soms kan langdurige geslachtsgemeenschap of seks ook de oorzaak zijn. Ook kan de aandoening optreden als bijwerking van sommige medicijnen. Maar ook bepaalde drugs zoals cocaïne of cannabis kunnen priapisme veroorzaken. In de meeste gevallen zal de aandoening verholpen worden door bloed met een spuit uit het erectiele weefsel van de penis te halen. In ernstige gevallen wordt een operatie uitgevoerd om de aandoening te verhelpen. De ziekte van peyronie induratio penis plastica: Dit is een verworven aandoening waarbij er sprake is van een ontstekingsreactie die uiteindelijk stilvalt en een verharding met littekenvorming in de wand van de zwellichamen tot gevolg heeft.

Door deze harde knobbels of knobbeltjes in de wand van de zwellichamen, ook wel plaques genoemd, treedt er een kromstand op van de penis in geërecteerde toestand. Vaak is er geen oorzaak aan te wijzen, ofschoon letsel aan de penis een risicofactor is. Soms herstelt de aandoening zich vanzelf. De behandeling bestaat vaak uit een chirurgische ingreep. Klik hier voor meer informatie.

Een risicofactor is de hierboven besproken aandoening fimosis. Daarnaast is roken een risicofactor en infectie met het humane papilloma virus HPV , dat genitale wratten veroorzaakt, verhoogt het risico ook. Bepaalde factoren verhogen het risico van een persoon op een HPV-infectie, zoals: De tumor dient zich vaak aan op de eikel en ziet eruit als een wratachtige bobbel of zweer. In sommige gevallen komt er bloed uit of een onwelriekende afscheiding. Het is een langzaam groeiende kankersoort.

Het kan zich uitbreiden naar de lymfeklieren in de liezen. De klachten en symptomen zijn: Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Gerelateerde artikelen De gemiddelde penislengte van de man Elke man behalve een omgebouwde transseksueel heeft een penis, dat is bekend.

Als je seks hebt met jezelf of met iemand anders, kun je je eikel stimuleren. Lees meer over masturberen , aftrekken , neuken of pijpen. Sommige jongens merken dat ze hun voorhuid niet goed naar achteren kunnen doen. Het kan dan pijn doen om af te trekken of te neuken. Ook kun je dan niet goed de eikel schoonhouden. Je kunt hier vaak zelf iets aan doen. Soms moet je naar de huisarts. Lees meer over problemen met de voorhuid. Sommige jongens hebben kleine bultjes op de rand van de eikel zitten.

Soa Aids Nederland gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren en zodoende verbeteringen aan te brengen op gebruiksvriendelijkheid. Indien u hiermee akkoord bent hoeft u uw voorkeuren niet te wijzingen. Erectie Als je een erectie krijgt, komt je eikel bloot te liggen. Gevoelig en lekker De eikel is je meest gevoelige lekkere plekje. Seks Als je seks hebt met jezelf of met iemand anders, kun je je eikel stimuleren. Problemen met de voorhuid Sommige jongens merken dat ze hun voorhuid niet goed naar achteren kunnen doen.

Bultjes Sommige jongens hebben kleine bultjes op de rand van de eikel zitten. Meer over Penis en balzak? Penis Tussen je benen zitten je penis en balzak.

De penis wordt ook wel piemel, pik Besnijden Als een jongen besneden is, heeft hij geen voorhuid meer. De eikel is dan ontbloot Problemen met de voorhuid Sommige jongens merken dat ze hun voorhuid niet goed naar achteren kunnen doen Balzak De balzak hangt achter je penis.

..

Ik heb altijd seks kunnen hebben. Geen last van pijn of dergelijke. Alleen lees ik nu wel eens op internet dat het best belangrijk is om een dokter te raadplegen. Kan dat nog voor mij gelden of moet ik het laten en ben ik er te laat voor.

Ik hoor van u. Peter , Klein wondje op eikel en flink rood. Nu blijf die roodheid bestaan. Zeker als ik me weer aftrek. Kleine rode puntjes zie je dan. Doet geen pijn verder maar wel raar gezicht. Verder nooit last van gehad. Klaarmee , Alles heeft weg van een infectie, mogelijk kan dit zijn gebeurd door een candida infectie omdat ik hier de afgelopen maanden ook enorm veel last van heb gehad en dit kostte me altijd veel moeite om weg te krijgen.

Ik ben al bij een dermatoloog en uroloog geweest en zij begonnen erover ze keken er gelijktijdig naar dat ze het toompje wilden insnijden om zo de ontsteking tegen te gaan. Wat kan het zijn? Ik lees op veel sites dat de symptomen die ik heb, niet verholpen worden met deze ingreep. Ik heb nu al sinds april vorig jaar last van mijn penis, eerst waren het telkens schimmels en nu dit, ben er zo klaar mee.

Ben , Toen ik ging kijken bleek het ook wat rood te zijn, en had het een vieze geur. Ik heb zaterdag nu woensdag onveilige seks gehad met een meisje. Ik had nog miconazolnitraat van een vorig schimmelprobleem op mn balzak, die heb ik er nu 3x opgesmeerd sochtends en savonds. Zou die het probleem kunnen oplossen of kan ik net zo goed gelijk naar de dokter gaan.

Benauwd , Of wat zou het kunnen zijn? Michel , Ik ben 19 jaar heb niet echt last van plassen of masturberen. Mijn ouders nemen dit niet echt serieus, maar sinds ik het heb ontdekt kan ik niet meer slapen of eten. Ik heb net een verzekering aangevraagd die pas binnen 2 weken in werking gaat. Indien het toch kanker is wil ik niet wachten… ik heb ook nog rode vlekken op de penis en groene kleine pukkeltjes Reactie infoteur , U kunt dit het beste laten onderzoeken door uw huisarts.

Stuard , Ik heb sinds 2 maanden een relatie met een meid en al een halve maand voel ik pijn aan mijn penis.

Vooral plassen gaat moeilijk. Zij had al een jaar geen sex en is gezond. Help me aub met adviezen Reactie infoteur , Mogelijk is er sprake van een plasbuisontsteking. U doet er in ieder geval verstandig aan om dit te laten onderzoeken door uw huisarts en hier niet mee te wachten. Door blijven lopen met dergelijke klachten is zeer onverstandig.

Paans , Volgens de dokter gaan ze vanzelf weg, maar inmiddels begin ik ze wel erg vervelend te vinden. Is er een manier om die relatief veilig te verwijderen?

Ik zou wel naar de drogist kunnen gaan en een stikstofbehandeling kunnen halen, maar vind het een beetje eng om zelf te doen… Zijn er nog andere oplossingen? Reactie infoteur , In dit artikel ga ik in op waterwratjes die je inderdaad ook op de penis kunt aantreffen: Bang , Eerst kwam er een wit vlekje. Nu wordt het witte vlekje steeds groter. Reactie infoteur , Dit is aan de huisarts ter beoordeling.

Joeri , Een SOA is volgens mij niet mogelijk, aangezien de laatste keer dat ik seks heb gehad zeker 1 tot 1, 5 maand geleden is geweest. Dit was met mijn ex-vriendin waar ik ongeveer een jaar een relatie mee heb gehad. De jeukklachten zijn ongeveer allemaal gelijk begonnen. Ik werk als postbode en moet door een stuk hoog gras lopen en nu met het mooie weer, ook in mijn korte broek.

Is het mogelijk dat het hier te maken heeft met een allergische reactie, een insect die misschien meegereist is of iets dergelijks? Voor zover ik weet ben ik alleen nergens allergisch voor, maar de jeukende bultjes bevinden zich wel vooral op mijn onderlichaam en het meeste rond de schaamstreek.

Reactie infoteur , U kunt het beste de plekjes laten beoordelen door uw huisarts. Harm , Reactie infoteur , Ik kan niet zeggen wat het bij u is. Ik kan alleen maar in algemene zin antwoorden. Smegma is een witte substantie die wordt aangemaakt op de geslachtsdelen van zowel mannen als vrouwen. Bij mannen hoopt smegma zich op onder de voorhuid. Dagelijks goede verzorging van de voorhuid en eikel is belangrijk. Onder de voorhuid vindt bij iedere man smegma-vorming plaats. Er wordt door mannen in de leeftijd van jaar meer smegma geproduceerd dan door kinderen en ouderen.

Smegma bestaat vooral uit dode, afgestoten huidcellen en dit hoopt zich op als de voorhuid van de penis niet regelmatig schoongemaakt wordt. Ook kan het gaan jeuken of ontsteken. Dit kan balanitis tot gevolg hebben http: Laat uw huisarts de situatie beoordelen.

Nick , Reactie infoteur , Genitale wratten zijn een seksueel overdraagbare aandoening soa , die wordt veroorzaakt door een virus. Dit virus wordt tijdens het vrijen aanraken, wrijven op de huid of het slijmvlies van een ander overgedragen. Besmetting met het wrattenvirus kan door gebruik van een condoom niet altijd voorkomen worden. Een condoom geeft geen volledige bescherming tegen genitale wratten, omdat het virus en de wratten vaak buiten de rand van het condoom aanwezig zijn.

Het virus wordt bijna altijd overgebracht door seksueel contact, maar je kan de wratten ook krijgen door gebruik te maken van bijvoorbeeld een handdoek of washand van iemand die genitale wratten heeft. De eerste keer dat hij hier last van kreeg was toen hij aan het mastruberen was en op het moment dat hij klaar kwam had hij het gevoel alsof er iets knapte.

Ook heeft hij last als hij lang moet auto rijden 2,5 uur. Hij is laatst een paar keer bij de huisarts geweest. Hier zijn 2 urine onderzoeken gedaan en er is een kweek genomen.

Dus niks bijzonders in zijn urine en geen SOA's. De huisarts heeft gezegd dat hij er maar mee moet leren leven. Dit lijkt me echter niet normaal voor een jonge man van 22 jaar.

Iemand een suggestie wat dit zou kunnen zijn? Reactie infoteur , Mogelijk dat een verwijzing naar een uroloog uitkomst kan bieden.

Een uroloog houdt zich bezig met kwalen en stoornissen aan de urinewegen, de blaas, de nieren en bij mannen ook de voortplantingsorganen. Uw vriend zou dit met zijn huisarts kunnen bespreken. Cees , Alex , Alvast bedankt Reactie infoteur , Mogelijk is het urethritis plasbuisontsteking.

Urethritis wordt vaak veroorzaakt door de bacteriën die seksueel overdraagbare aandoeningen SOA veroorzaken vaak chlamydia- of gonorroebacteriën , of door de bacteriën die urineweginfecties veroorzaken zoals een blaasontsteking.

Ik heb hier een apart artikel over geschreven: Hoe dan ook, het is belangrijk dat u naar de huisarts gaat voor nader onderzoek. Ga er niet vanuit dat het 'vanzelf wel overgaat'. En zolang een SOA niet is uitgesloten, moet de u maatregelen nemen om besmetting van anderen tegen te gaan. Manon , Soms duurt het kort maar vaak ook zijn ze erg pijnlijk en de pijn houdt aan voor enkele uren?

Hij voelt zich in die periode erg rot en kan niks doen vanwege de pijn. Ik kan echter uit jullie site niet precies uitvinden wat hij heeft of wat de naam van zijn ziekte is. Misschien dat ik het via deze weg kan achterhalen. Reactie infoteur , Wat u beschrijft lijkt op priapisme. Dit is een langdurige en vaak pijnlijke erectie die zonder seksuele prikkels ontstaat. Wanneer het langer dan drie uur duurt, wordt van 'aanhoudend' priapisme gesproken.

Als de erectie langere tijd aanhoudt, kan dit leiden tot littekenvorming in het weefsel en impotentie. Daarom is het van belang dat priapisme tijdig, zeker binnen vier tot zes uur nadat de erectie in is getreden, behandeld wordt. De behandeling van priapisme hangt af van de duur van de klachten. Uw kennis doet er verstandig aan deze klachten z. Emiel , Reactie infoteur , Mogelijk is het posthitis. Als zowel de eikel als de voorhuid preputium ontstoken zijn, spreekt men ook wel van balanoposthitis.

De eikel zwelt dan op en wordt donkerder of roder. Over de eikel zit de voorhuid. Als je geboren wordt, zit de voorhuid vastgekleefd aan de eikel. Ergens tussen je 8ste en 14de jaar gaat je voorhuid vanzelf loszitten. Als je een erectie krijgt, komt je eikel bloot te liggen. De voorhuid schuift dan over de eikel naar achter. Heb je een langere voorhuid, dan kan de eikel ook bij een erectie bedekt blijven. De eikel is je meest gevoelige lekkere plekje.

Het meest gevoelige deel wordt gevormd door de eikelrand en het toompje. Dat is het riempje waarmee je voorhuid aan de eikel vastzit. Als je seks hebt met jezelf of met iemand anders, kun je je eikel stimuleren. Lees meer over masturberen , aftrekken , neuken of pijpen. Sommige jongens merken dat ze hun voorhuid niet goed naar achteren kunnen doen.

Het kan dan pijn doen om af te trekken of te neuken. Ook kun je dan niet goed de eikel schoonhouden. Je kunt hier vaak zelf iets aan doen. Soms moet je naar de huisarts. Lees meer over problemen met de voorhuid. Sommige jongens hebben kleine bultjes op de rand van de eikel zitten. Soa Aids Nederland gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren en zodoende verbeteringen aan te brengen op gebruiksvriendelijkheid. Indien u hiermee akkoord bent hoeft u uw voorkeuren niet te wijzingen.

Erectie Als je een erectie krijgt, komt je eikel bloot te liggen. Gevoelig en lekker De eikel is je meest gevoelige lekkere plekje.

Bij iemand van het mannelijk geslacht wordt het ook wel aftrekken genoemd, . In de jaren negentig van de 19e eeuw verzekerde een dokter dat "onanie" tot. 22 okt Uit het PowNews van 11 mei Laat de Viagra maar staan, Surinaamse erectiestokjes werken veel beter om hem omhoog te krijgen. anders, kun je je eikel stimuleren. Lees meer over masturberen, aftrekken, neuken of pijpen. Soms moet je naar de huisarts. Lees meer over problemen met. MILF GEZOCHT WIE WIL ER NEUKEN

SEXCLUB NIEUWEGEIN MAN ZOEKT GEILE VROUW

SEXDATE VENLO OMA SSEX

: Dokter aftrekken lul

GESCHEIDEN VROUWEN NEUKEN NAT EN GEIL 720
Dokter aftrekken lul Laat uw huisarts ernaar kijken, om een SOA uit te sluiten en een diagnose te kunnen stellen. Het opgehoopte smegma moet steeds goed worden weggehaald. Ik kan alleen maar in algemene zin antwoorden. Bultjes Sommige jongens hebben kleine bultjes op de rand van de eikel zitten. Reactie infoteurDit is aan de huisarts ter beoordeling.
NEUKEN PIJPEN BEFFEN EROTISCHE MASSAGES UTRECHT 207
EROTISCHE MASSAGE MAARSSEN NEGERIN MILF We behandelen een aantal aandoeningen en afwijkingen van de penis. Joeri De behandeling die bij balanitis zal worden ingezet niet gezegd dat u dat heeft, dat is aan de huisarts om te bepalen is afhankelijk van de oorzaak. Seks Als je seks hebt met jezelf of met iemand anders, kun je je eikel stimuleren. Tijdens de seks had ik hier echter geen last van.