Jongens die elkaar aftrekken lullen die spuiten

jongens die elkaar aftrekken lullen die spuiten

Jaaa kijk hoe ik mijn geschoren kut masturbeer tot ik kla De lekkerste jongens elkaar aftrekken sexfilmpjes vind je hier! De geilste jongens elkaar aftrekken gratis sex filmpjes vind je hier! Hij spuit zijn stijve lul leeg op haar gezicht. Met haar handen trekt de geile Ebony vader en zoon af tot Na het masturberen met de vibrator word de Thai door twee De geile milf pijpt de buurman en laat zich door hem neuken. Twee lesbische blondjes krijgen tegelijk een orgasme.

In de kut en anus word de Latina geneukt. Met twee handen trekt ze aan de zwarte lul pijpt hem en w Tegen haar wil pijpt ze en word ze geneukt. Eerst laat het meisje haar tietjes en kale kutje zien waa Zittend in een latex pak word hij afgetrokken door de mee Ze geniet van de harde stoten die hij haar kale kut geeft. De Aziatische word anal geneukt likt zijn anus en pijpt t Tijdens de erotische massage word de oudere man gepijpt e De moeder geeft haar dochter pijp les op een echte grote lul.

De bedoeling is hem een pijp beurt geven maar ze word ook Masturberen met de sex toy de grote lul aftrekken en pijp Na haar grote tieten te hebben ingesmeerd neemt ze de gro Gulzig pijpt de oudere geile dame de jonge stijve lul en Drie geile cheerleaders waar van hij er een laat pijpen e Twee geile lesbische meiden beffen elkaar waarna er een g Transsexueel trekt zich af pijpt en word anal geneukt.

Haar filmend laat hij zijn grote lul pijpen en neukt hij Na zijn vriendin te hebben gebeft beft hij ook de moeder Zijn stijve lul word afgetrokken en gepijpt door moeder e Terwijl hij filmt word hij gepijpt en neukt de grote tiet De oudere dame trekt pijpt en word geneukt door haar ther De moeder geeft de dochter les in aftrekken en pijpen.

Haar hand glijd over de grote stijve lul terwijl ze hem p Een van deze twee oudere dames krijgt haar mondje vol sperma. Na de ene stiefzoon te hebben gepijpt word ze geneukt doo Vier zwarte en een witte lul spuiten de sperma in haar ge In deze trio sex met het oudere stel en het meisje kijkt Ze showt de grote tieten en geeft zijn stijve lul een pij In onze puber leeftijd denken we alleen maar aan sex.

Alleen of samen rukken hoort daar gewoon bij. Bij een sportclub wordt er bij het omkleden of douchen al snel naar elkaars pik gekeken wie er een lange heeft en wie niet. We hebben nu eenmaal snel een stijve en dan al helemaal snel de aandacht.

Omdat onze hormonen letterlijk door ons lijf gieren is het helemaal niet raar dat er zo nu en dan samen gerukt of andere sexuele handelingen worden verricht. Ik zie het probleem niet zo omdat het vanzelf weer over schijnt te gaan als we een paar jaar ouder zijn. Ik ruk net zo hard mee als anderen bij ons en als ik iemand een handje kan helpen dan doe ik dat gewoon.

Nu kan het nog en is het spannend. Later doen we dat blijkbaar niet meer. Zo denk ik er over. Maar wij douchen ons gezamelijk in gemeenschappelijke doucheruimte. Iedereen staat er naakt , gaat er naakt in. Onze trainer is daar totaal niet bij. Wij jongens de meeste toch hebben reeds een stijve in de kleedruimte en de meeste van ons hebben geen schaamhaar wordt geschoren is de gewoonte als je op zwemclub gaat.

Zwemslips hebben we allemaal dezelfde die strak aansluiten bij ons is dat wit met aan zijkant blauw nauw bandtje. Zijn de kleuren van de zwemclub. Eenmaal nat zie je daar wel bij de meeste je piemel en ballen wat door ,als hij stijf is wat meer dan wanneer hij slap is. Vinden we dat erg totaal niet. Of je nu zwemslip of niks aan hebt iedereen kan zich toch inbeelden dat een jongen een piemel en ballen heeft. In de douche ruimte kijken we sowieso naar elkaars ballen en piemel en er wordt ook aan elkaars piemel en ballen gekomen door we meestal al met stijve zitten komt het zeker voor dat we klaarkomen jongens onder elkaar.

Denk wel dat bij alle sporten en clubs voor komt. Heb er nog problemen over gemaakt en anderen ook niet , bij ons gaat het er los aan toe. We zijn normale jongens en die denken aan seks , de trainer geeft daar toch geen zaken mee en uit onze douches blijft hij , hij mag wel anders t'is een knappe maar die doet het gewoon niet. Dat er samen gerukt wordt geloof ik wel. Dat gebeurd ook bij ons op voetbal. Het is geil om elkaars dikke lul te zien spuiten.

Maar dat hij gezellig mee rukt geloof ik niet. We doen het gewoon samen in de douche en trainer is er vaak ook bij! Een jongen wou dat ik hem anaal nam. Ik zit ook op zwemmen en heb een vrij grote. Ook als ik geen stijve heb heb ik altijd een bobbel in mijn zwembroek. Veel jongens kijken naar mij.

Ik heb me een keer laten overhalen om bij het douchen te rukken. Er stonden 4 jongens om mij heen die meededen. Ze vonden het wel spannend om naar een grote pik te kijken en mee te doen.

Echt raar is dat toch nie om strakke zwemslips te dragen , heb één keer een boxer gedragen en vond dat maar niks , eenmaal in water is dat precies een ballon dat je draagt. En een zwemslip die niet nauw aansluit , een gast sprong zo eens van duikplank en zijn zwemslip zakte zo naar beneden je kon heel zijn kont zien.

Meeste jongens willen er goed uitzien. Ik bijvoorbeeld ga buiten de zomermaanden regelmatig onder de zonnebank , hebben er thuis zelf een. Ik maak er zeker geen probleem van om goed voor de dag te komen en als ik een stijve krijg , ze mogen er naar kijken. Ze zeggen toch dak knappe gast ben en niet alleen jongens zeggen dat ,voel er me alleen maar goed in mijn vel bij.

Er is niks mis mee met het krijgen van een stijve. Jongens rukken wel vaker samen en bij het elkaar zien bij het omkleden of douchen wordt altijd naar elkaars lul gekeken. Zo is dat eenmaal. Juist in de puberteit worden grenzen opgezocht en zijn de hormonen zoekende.

Het feit dat er gezamelijk gerukt en soms gepijpt wordt is helemaal niet raar. Als je het niet wilt doe je niet mee. Als je een keer wat wil proberen moet je dat gewoon doen. Op oudere leeftijd doe je dat misschien niet meer. Niet dat ik oud ben, maar toen ik 16 was deed ik dingen die ik nu niet meer zo snel zou  doen. Dus lekker rukken en andere dingen met het sportteam! Waarom zou dat vervelend moeten zijn om een stijve te hebben , integendeel. Zou me pas zorgen gaan maken moest ik helemaal geen stijve meer krijgen.

M'n ouders geven mij een vrije opvoeding hebben dat zelf ook gehad en hebben me geleerd fier te zijn op m'n lichaam is de tempel van de ziel. We gaan vrij om met elkaar , gaan ook regelmatig op vakantie naar naaktstranden. Mijn ouders weten dan ook dat ik zowel voor jongens als meisjes ben. Mag die ook meebrengen naar huis. Dus zou echt niet weten waarom beschaamd te zijn als ik een stijve heb.

Jongens vergelijken toch graag hun piemel met die van anderen. Wat ik hier lees komt mij bekend voor. We kunnen beter een aparte topic over zwemslips beginnen hahaha. Sinds een jaar dragen wij ook nieuwe zwembroeken deze zijn erg dun en licht blauw van kleur. Je kan alles goed zien en als ze nat zijn helemaal.

Ik vind het helemaal niet erg als niet niet uit de kast komende bi om al die dikke pikken in een zwemslip te zien. Soms wordt er wel eens gerukt in een hokje maar niet met de hele groep. Ik probeer altijd wel mee te doen. Een paar wkn geleden heb ik een groeps maatje in een hokje afgetrokken. Ik denk ook dat hij homo is. Wij dragen steeds strakke zwemslipjes,sedert enkele maanden hebben we nieuwe witte zowel vooraan als achteraan , als je een stijve hebt en slipjes zijn nat kan je zo goed als alles er door zien.

En de meeste hebben rap een stijve. We kijken er zeker niet meer van op. En blijkbaar zijn heel wat meisjes die dat ook graag zien want op trainingen komen er heel wat zien naar de training. Zo goed als alle jongens die competitie doen scheren hun schaamhaar de weinigen die dat niet doen kan je hun schaamhaar heel goed zien in hun slipjes.

Kan me heel goed voorstellen wat die jongen van 16 zegt , regelmatig zijn er jongens die onder water wel aan iemands pik voelen. Probeer dan maar eens niet klaar te komen. Meermaals ben ik al klaargekomen in het zwembad. Dat ken ik wel van bij ons op zwemmen. Je kan elkaars lul goed in de zwembroek zien zitten.

Helemaal als iemand een stijve heeft. Het valt mij op dat andere jongens ook een stijve krijgen als ze die bij iemand anders zien. Ik heb ook wel eens een half stijve in mijn zwembroek er wordt naar gekeken en grapjes overgemaakt maar ik zie later ook anderen met een stijve.

Er wordt soms wel eens met 1 of 2 gerukt. Ik doe ook wel eens mee. Onder de douche gaat iedereen naakt en zitten natuurlijk veel gasten met een stijve en wordt er wel eens gerukt met elkaar , alle de overblijvers , maar zo met zijn allen staan rukken nog niet meegemaakt. Maar lijkt wel supergeil. Dat heb ik wel eens met andere jongens gedaan.

Alle vier rukken en kijken wie er het verst kon spuiten. Was geil om te doen. Meestal sta ik dezelfde paar jongens onder de douche. Er hebben hebben er altijd wel een paar een stijve pik. We kijken naar elkaar maar rukken niet. Ik begin de volgende keer gewoon te rukken en kijk of er iemand mee doet. Ik wil het wel eens een keer meemaken.

Kijk, dat lijkt mij echt lekker! Gewoon lekker een vriend van je pijpen waarbij dan je hele team je aanmoedigd totdat hij klaarkomt! Ik bleef met 2 andere jongens als laatste in de kleedkamer achter. Dat veel jongens een stijve in een thai chi glimmend pak hebben kan betekenen dat er een mega geil meisje aanwezig is of het glimmende pak hen opwind. Ik denk het laatste. Als er in de kleedruimte een begint te trekken volgt er zeker een tweede. Speelde eerst bij een andere club voetbal. Bij douchen keken we naar elkaars pik, meer niet.

Nu speel ik bij een andere club en zijn er jongens die het nodig vinden om zich af te trekken in het bijzijn van anderen. Dat doe je toch niet met je vrienden? Met je vriendin, OK, met jezelf, OK. Maar zomaar met vrienden?

Daar dienen die toch niet voor? Wie zich in onze club zo laat gaan, krijgt exact 30 seconden om zijn locker op te ruimen. En als blijkt dat de trainer op de hoogte was dan mag ie verkassen naar de bijstand.

Of naar de cel. Grijpt die niet in? Of doet hij gewoon mee? Is hij misschien pedofiel? Ik geloof niks van jullie verhalen. Het zijn gewoon scenes uit gay movies. Na een basketbal training wordt er gezamelijk gedoucht. Er werd weel eens naar elkaars pik gekeken maar verder niets. Een paar maanden geleden waren was er een soort weddenschap dat een jongen de andere zou pijpen. We hebben er toen met ze allen om heen gestaan en de 2 aangemoedigd en gezien hoe de ene jongen klaar kwam.

Na dit voorval zijn er na elke training wel een paar die met hun pik lopen ze zwaaien en zich zelf afrukken. Omdat iedereen dit wel eens deed heb ik laatst me zelf ook een keer afgerukt toen iedereen keek. Ik had precies hetzelfde meegemaakt. Heb jaren op voetbal gezeten in het begin deden we douche met het portbroekje aan ,tot we een keer 3 invallers hadden die gewoon naakt onder de douch gingen. De eerst volgende keer gingen we ook naakt.

Net zo als met aftrekken een begon en voor je het wist zat alles te trekken. Wij gaan met zijn allen onder de douche maar we blijven doodgewoon van mekaar af. Ik snap dat douche-gedoe niet goed. We waren met 5 ploeggenoten in de kleedruimte. Een strakke zwembroek was verplicht en konden zien dat een jongen een stijve lul in zijn zwembroek had en er met zijn hand over wreef. We hadden dit wel eens vaker gezien, maar nu begonnen ook een anderen te rukken.

De 1e jongen kwam klaar in zijn zwembroek en dat hebben wij toen ook gedaan. Nu kijken we elke keer wie er een stijve heeft om dit nog maar eens te doen. Bleef met 3 jongens achter onder de douche en toen hebben we het gedaan. Ik had een stijve en een van de andere zag dat en ging staan rukken.

... Geile negerin neuken meesteres limburg

Man zoekt vrouw voor gratis sex erotische massage zaandam

Chrisje slikte, Mariska niet, die zei simpel, “ Twee vraagjes, hoeveel jongens? met hun lul, ik weet allang wat die wilden, zich aftrekken en ons onder spuiten. Watch Oudere Man Laat Zich Aftrekken En Pijpen in Openbaar Toilet gay video on xHamster - the ultimate collection of free lekkere lul heeft die ouwe mmm. Jonge wanker ruk zijn lul en cum. Twee geile gay jongens maken uit en wrijven in de garage. . Matt M en Kristian T schokken elkaar part3.

MAN ZOEKT GEILE VROUW SEX BETAALD

Maar zomaar met vrienden? Ik heb ook wel eens een half stijve in mijn zwembroek er wordt naar gekeken en grapjes overgemaakt maar ik zie later ook anderen met een stijve. Zelfs mijn ouders wisten ervan dat wij dat deden. Danny en Golf pik rukken Zit op sport,op scouting,talloze keren samen gedouched ,maar dit nog nooit meegemaakt. Aziatische jongens kont neuken in de badkamer Veel rukke en zaad ha ha.